Sunday, April 18, 2010

24/03/2010 Dewan Seri Endon, Putrajaya

















Konvokesyen !!! akhirnya
Seperti apa yang telah dinyatakan as the title above.
Tarikh : 24/03/2010.
Hari : Rabu
Tempat : Dewan Seri Endon Putrajaya.

sambil-sambil konvo, dapat laa jumpa dgn budak-budak animasi lain. sempat jugak laa lepak-lepak. hang out.

so, here some of the pictures yg telah di CLICK- CLICK tempoh hari.
1st picture tu, dapat dilihat ary,capiq,wak,rill,ariff dan membe2 seperjuangan.
2nd picture barisan org kuat Meet At 22 dan bercampur sekali barisan org gagah2 membe2 terbaik masa menuntut kat KLCC.

yang dua org je ni ONE dan NUGE sweet nooo. :D


ok yang ni ? saja-saja punya gambar. Hang pa tgk laa gelagat depa ni.

Nak lg gambar ? korang bole tgk sendiri laa kat MY SPACE MEET AT 22 sendiri ni haa saya provide sekali url :


http://www.myspace.com/meetat22 . Sila laa Lawat :))


p/s : miza tak dapat menghadirkan diri untuk memberi sokongan padu kerana HAL MUSTAHAK yg perlu dihadirkan diri iaitu KELAS KULIAH !







1 comment: